Αγγλικά

Κύκλος Σπουδών Αγγλικών

Πρωταρχικός μας στόχος είναι αποκλειστικά, κάθε μαθητής, να αποκτήσει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό γλωσσικής επάρκειας που θα του προσφέρει επαγγελματική αποκατάσταση, εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Στο ACCESS έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να προετοιμάσουμε τους μαθητές μας για αυτές τις εξετάσεις και να τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν το πιστοποιητικό που χρειάζονται για το μέλλον τους.

Ορισμένα από τα πιο κοινά πιστοποιητικά που εκδίδονται είναι τα εξής:

 

Cambridge English

Με τριάντα χρόνια εμπειρίας στην προετοιμασία για τα πιστοποιητικά Cambridge Assessment English Qualifications – αρχικά γνωστά ως Cambridge ESOL Examinations – έχουμε την εμπειρία και τις γνώσεις για να σας προετοιμάσουμε για αυτές τις εξετάσεις και να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε το πιστοποιητικό που χρειάζεστε για το μέλλον.

Η επιτυχία σε μια εξέταση Cambridge English σας παρέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR), το οποίο εγκρίνεται από σχολεία, πανεπιστήμια, και ιδιωτικούς και δημόσιους εργοδότες σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο. Τα μαθήματα πιστοποιητικών μας θα βοηθήσουν στο να σας παρακινήσουν για να πετύχετε τους στόχους σας ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν αξιόπιστη προετοιμασία για τις εξετάσεις σας.

Michigan English

Με σχεδόν 30 χρόνια προετοιμασίας ECCE και ECPE, μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε. Τα μαθήματά μας είναι προσεκτικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να σας δώσουν την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που χρειάζεστε για την επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Ταυτόχρονα παρέχουμε πλήρη και ακριβή προετοιμασία για τις εξετάσεις σας.

Η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Επαρκούς Γνώσης της Αγγλικής (ECCE) είναι επίσημη πιστοποίηση γνώσης της αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο Β2 και η Εξέταση για το Πιστοποιητικό Άριστης Γνώσης της Αγγλικής (ECPE) είναι ένα προχωρημένο επίπεδο αγγλικής γλώσσας που επικεντρώνεται στο Επίπεδο Γ2. Και οι δύο βασίζονται στο Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

IELTS

Τα μαθήματά IELTS που προσφέρουμε θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που θα χρειαστείτε για να προετοιμαστείτε για τις εξετάσεις IELTS. Ο μοναδικά σχεδιασμένος κύκλος σπουδών μας, μας επιτρέπει να προσαρμόζουμε τα μαθήματα ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες. Ένας συνδυασμός στρατηγικής μάθησης, πρακτικής δεξιοτήτων και πρακτικής εξετάσεων που εστιάζουν στο να σας βοηθήσουν να πετύχετε το στόχο σας.

  • Band 5.5 (Modest User) CERF Borderline B2/B1
  • Band 6.5 (Competent User) CERF B2
  • Band 7.5 (CERF C1)

Business English

Το μάθημα Business English αποτελείται από έναν εξειδικευμένο κύκλο σπουδών που εστιάζει στο να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας, είτε ως φοιτητές που θέλετε να μάθετε αγγλικά γύρω από τον επιχειρηματικό τομέα, είτε ως επιχειρηματίες που θέλετε να πετύχετε υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού στον διεθνή επιχειρηματικό κόσμο. Το μάθημά μας είναι προσαρμοσμένο ώστε να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατανόηση των αγγλικών στο σημερινό δύσκολο χώρο εργασίας, αναπτύσσοντας τις επαγγελματικές γλωσσικές και επικοινωνιακές δεξιότητες που απαιτούνται για τον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων. Το μάθημα περιλαμβάνει πλήρη κάλυψη των δεξιοτήτων reading, writing, listening και speaking.

Εκτεταμένη προετοιμασία γίνεται επίσης για το Cambridge Business English Certificate (BEC).

Εταιρικές Λύσεις Γλώσσας

Εταιρικές Λύσεις Εκμάθησης Αγγλικών για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις προσφέρονται κατόπιν αιτήματος.

Λύσεις Γλώσσας με Ιδιαίτερα

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ιδιαίτερα μαθήματα Business English που προσφέρουμε για Επαγγελματίες.

  • B1 Business Preliminary
  • B2 Business Vantage
  • C1 Business Higher

Διαδικτυακά Μαθήματα

Τα διαδικτυακά μαθήματά μας, χρησιμοποιώντας την εικονική αίθουσα διδασκαλίας, ακολουθούν σχεδόν 30 χρόνια καινοτομίας και ανάπτυξης στην αποτελεσματική γλωσσομάθεια. Προσφέρουμε πλήρες online κύκλο σπουδών στα Αγγλικά για Cambridge English, Michigan English, Young Learners, General English, Business English και IELTS. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαδικτυακά μας μαθήματα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.aolc.eu

Πίνακας Διδάκτρων

Η διάρκεια των μαθημάτων είναι από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάιο.

Στο ACCESS Learning Centre προσφέρουμε ειδικές τιμές σε οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά, καθώς και σε οικογένειες με άνεργους γονείς.

Τάξη Ώρες Άνα Βδομάδα Τιμή
Pre-Junior 1 ώρα/βδομάδα 20 €/μήνα
A Junior 4 ώρες/βδομάδα 65 €/μήνα
B Junior 4 ώρες/βδομάδα 68 €/μήνα
A Senior 4 ώρες/βδομάδα 75 €/μήνα
B Senior 4 ώρες/βδομάδα 78 €/μήνα
C Senior 4 ώρες/βδομάδα 80 €/μήνα
D Senior 4 ώρες/βδομάδα 88 €/μήνα
E Senior 4 ώρες/βδομάδα 98 €/μήνα
FCE/ECCE 5 ώρες/βδομάδα 128 €/μήνα
CAE 5 ώρες/βδομάδα 140 €/μήνα
CPE/ECPE 6 ώρες/βδομάδα 158 €/μήνα